Q : Sup yang gak pedas atau sup yang pedas? Turki. Tian Hu. Hangzhou, China. Tham gia Facebook để kết nối với Hu Yi Tian và những người khác mà có thể bạn biết. Internship (medicine) at Peking Union Medical College Hospital. He and Li Yi Tong (李一桐) who will plays Ai Qing aka Appledog, will make up the male and female leads of the spin-off. 572 Followers, 1,003 Following, 128 Posts - See Instagram photos and videos from Hu YiTian-胡一天啊 (@huyitian26_official) Jangan lupa like, komen, share dan follow me guys!!! Okayy, sekian dari gw yaa. Hu Yi Tian Profile and Facts Hu Yi Tian (胡一天), is a Chinese actor who made his acting debut during 2017 with his role in “A Rush to Dead Summer”. makan, Komen apa yang paling menyakitkan bagi Yi Tian? apa yang dilakukan yi tian saat dia tidak bekerja: tinggal di rumah, bermain hp, online shopping. | Privacy Policy. Si Hu Yi Tian Shen ay nasa Facebook. Sunting semuanya di bagian Widget dari Customizer. In the first instalment, it was made known to viewers that DT has a crush on Appledog but their relationship never had the chance to progress. Hu Yi Tian on IMDb: Awards, nominations, and wins. Just one click and the most realistic and beautiful wallpapers will appear on screen of your mobile device. There are 16 languages are available on this video. See more of Hu Yi Tian and Shen Yue - Philippines on Facebook. Filming for the drama is still ongoing but it probably won't be too long before it starts broadcasting. All rights reserved. Join Facebook to connect with Hu Yi Tian and others you may know. How sweet! Jurusan kuliahnya Yi Tian itu landscape arsitektur. 643 talking about this. sup yang gak pedas. Yi tian suka dipanggil “guru hu” dan “old hu”. Fast forward a year later, the official Weibo account for the spin-off revealed a series of posters to hype fans up for its release. Rumour has it that Yang Zi and Li Xian will be making a cameo as Tong Nian and Han Shang Yan and this definitely adds on to the excitement! View the profiles of people named YI Tian. Please turn on [CC] and choose your suitable languages. Hu Yi Tian. What inside his bag? Join Facebook to connect with YI Tian and others you may know. Born on December 26, 1993, he made his acting debut in the 2017 television drama “A Rush to Dead Summer.” His starring role in the 2017 web drama “A Love So Beautiful,” brought him a number of awards as a promising new actor. pertama-tama ada handphone Samsung S7 Edge warna hitam, ada iPad mini karena dia suka menonton di layar yang lebih besar, obat untuk tenggorakan, sebuah payung (karena Yi tian jarang menonton berita tentang cuaca maka dia selalu mempersiapkan payung dan payungnya bisa melindungi dirinya dari matahari), powerbank hitam, tissue, sim mobil (Yi tian mendapatkan sim mobil pada tahun 2014), tas biru kecil yang isinya kabel USB dan earphone,  dompet handmade buatan Yi Tian dan masker hitam. Join Facebook to connect with Hu Yi Tian Shen and others you may know. ( Logout /  Hu Yi Tian is on Facebook. Singapore's No.1 Female Lifestyle & Beauty Media. Q : Tempat yang ingin di kunjungi saat nge date? Pelajaran yang paling Yi Tian gak bisa adalah inggris. Ubah ). Peran yang ingin yi tian mainkan adalah orang yang diculik oleh psikopat atau ia ingin menjadi psikopatnya. Anda dapat menggunakan widget teks untuk menampilkan teks, tautan, gambar, HTML, atau perpaduan semua hal itu. Oscars Best Picture Winners Best Picture Winners Golden Globes Emmys San Diego Comic-Con New York Comic-Con Sundance Film Festival Toronto Int'l Film Festival Awards Central Festival Central All Events Yitian Hu, Actor: Go Go Squid!. Follow Sinopsis & Profile on WordPress.com, Biodata Pemain Senior Secret Love : Puppy Honey, Sinopsis Senior Secret Love : Puppy Honey Season 1. Saat Yi Tian malu, telinganya akan memerah. Hu yi tian official.account. Find and save images from the "Hu Yitian " collection by vaneliztates (vaneliztates) on We Heart It, your everyday app to get lost in what you love. Tipe idealnya yi tian : lovely, rasional dan sangat simple, taat pada orang tua, baik, punya pemikiran yang sama seperti yi tian. 1st PH fan base of Hu Yi Tian & Shen Yue. While waiting eagerly for it to start broadcasting, why not rewatch or try watching Go Go Squid! https://sinopsisboylove21.wordpress.com/2018/03/18/profile- Not scripted, they are just being real. He has stated in interviews that he was a popular student in high school, and no stranger to female attention, even as a teenager. travel sendiri. Hu Yi Tian đang ở trên Facebook. Biasanya kalau Yi Tian keluar, dia hanya membawa handphone, dompet dan kunci. Saat masa sekolah, banyak wanita yang mengejar Yi Tian. Your daily dose of Hu Yi Tian and Shen Yue photos, videos and facts. Makanan kesukaan Yi Tian itu apa saja asalkan ada daging. A Love So Beautiful as Jiang Chen (Pemeran utama). Ibinibigay ng Facebook sa mga tao ang kapangyarihang magbahagi at … Yitian Hu is an actor, known for Go Go Squid! Cinta pertama yi tian di saat yi tian berumur 18 tahun. serial drama dan film yang pernah ia mainkan : Rush to the Dead Summer as Ou Jun Q : Travel sendiri atau sama teman? Beritahu saya pos-pos baru lewat surat elektronik. 100.5k Followers, 4 Following, 886 Posts - See Instagram photos and videos from Hu yitian (胡一天) (@huyitianupdate) will be reprising his role in Go Go Squid 2: DT, Appledog's Time (亲爱的, 挚爱的)! Kenapa mahjong? Yi Tian mau ceweknya punya inisiatif / bergerak sendiri. All the clips are behind the scenes of A Love So Beautiful. Q : Selfie atau difoto sama orang? 19K likes. Ubah ), You are commenting using your Facebook account. Hu Yi Tian x Shen Yue. 胡一天 (Hu Yi Tian) See Photos. Si Hu Yi Tian ay nasa Facebook. Kamu adalah sampah (Siapa yang berani ngomong gitu ke mas ganteng ini?!). Hit the HD button! Movies. Semoga bermanfaat terutama bagi fans nya Yi Tian huahaha. Yi tian suka dengan perempuan yang umurnya lebih kecil. 156.2k Posts - See Instagram photos and videos from ‘huyitian’ hashtag He also sang the soundtrack for the drama. ( Logout /  difoto sama orang. Suaranya Yi Tian itu bener-bener deep manly gitu… pokoknya kalau denger suaranya bikin melayang ke langit ke tujuh #eaa. Stage Name: Hu Yi Tian (胡 一天) Birth Name: Hu Yi Tian (胡 一天) Birthday: 26 December 1993 Zodiac Sign: Capricorn Chinese Zodiac Sign: Rooster Height: […] ( Logout /  Personal blog. Facebook trao cho mọi người quyền chia sẻ và mở rộng và kết nối thế giới. Copyright © 2020 (亲爱的, 热爱的), starring Yang Zi and Li Xian was such a hit that a spin-off was confirmed shortly after its run. Vientiane, Laos. Hu Yi Tian (Official account) See Photos. ( Logout /  To Use Hu Yi Tian Wallpapers: - Choose Wallpapers - Press "Apply Wallpapers" Button - Press "Set Wallpapers" Button - Hu Yi Tian wallpapers is now active on your home screen. Hu Yitian (pinyin: Hú Yītiān) was born on December 26, 1993 in Hangzhou, Zhejiang, China to a Han family. Loading more results... English (UK) Español; Français (France) 中文(简体) 7,798 Followers, 60 Following, 43 Posts - See Instagram photos and videos from Hu Yi Tian (@huyitian__) 9.2K likes. The official Weibo account for the drama wrote a few sentences describing the relationship between the two lead characters: "He is the king in competitions but off stage, he is my boy" and "Ai Qing is everybody's idol, but she is my one and only love". Beri tahu saya komentar baru melalui email. Ibinibigay ng Facebook sa mga tao ang kapangyarihang magbahagi at ginagawang mas … Btw selain hu yi tian, tau deng lun gak? Yi Tian tidak menerima segala jenis hadiah kecuali buku dan surat. on Netflix? Hu Yi Tian official sites, and other sites with posters, videos, photos and more. Forgotten account? Menu. 4.1K likes. GirlStyle Singapore. The 2019 Chinese romantic comedy, Go Go Squid! Sifat Yi Tian itu pendiam, hatinya bilang mau tapi mulutnya bilang gak, agak ‘dingin’. Actor. Warna kesukaannya putih, hitam dan abu-abu. Yi Tian senang sekali berbelanja via online. Yi tian lebih suka makan atau shopping dengan pacar? | See more about hu yi tian, hu yitian and chinese actor Release Calendar DVD & Blu-ray Releases Top Rated Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes & Tickets Showtimes & Tickets In Theaters Coming Soon Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. 1.5m Followers, 6 Following, 118 Posts - See Instagram photos and videos from 胡一天 (@hu_yitian) The-freaking-chemistry-is-PALPABLE! Hu Yi Tian is a Chinese actor. Tanggal Lahir : 26 Desember 1993 (umur 24), Tempat Lahir : Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok. (2019), Zhi Wo Men Dan Chun De Xiao Mei Hao (2017) and My Roommate Is a Detective (2020). Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Karena namanya Yi Tian ini punya arti kalau dia pintar main mahjong (tapi kenyataannya gak jago), jadi mau gak mau hidupnya selalu diikutin mahjong (harusnya aku yang ikutin :3 ). Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Widget Teks memungkinkan Anda menambahkan teks atau HTML ke bilah sisi. Fans nya Yi Tian dinamakan Mahjong. Yi Tian ingin menikah setelah ia berumur 30 tahun. See Photos. Chinese Actor, Model & Singer 12 - 26 - 93 Fan Page Only Daily Hu YiTian Updates Wah mantep tau banget tentang my idol yg satu ini hahahha good job! However, the new posters seem to hint that fans will be able to see a lot more sweet moments between them in the spin-off! Join Facebook to connect with Hu Yi Tian and others you may know. See Photos. Yi tian sudah pernah pacaran sebanyak 3 kali. Like and follow the page for more updates. Hu Yi Tian (胡一天) who played DT, aka Wu Bai in Go Go Squid! HU YI Tian:official. Although our beloved Tong Nian and Han Shang Yan will no longer be the focus in the spin-off, fans will be glad to know that Hu Yi Tian (胡一天) who played DT, aka Wu Bai in Go Go Squid! Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in: You are commenting using your WordPress.com account. 21 talking about this. Hu Yitian (Chinese: 胡一天; pinyin: Hú Yītiān; born December 26, 1993) is a Chinese actor.He made his acting debut in the television drama A Rush to Dead Summer (2017), and subsequently starred in the 2017 hit web series A Love So Beautiful which brought him wider recognition and several newcomer awards. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Ini adalah widget teks. Selain ganteng, ku juga suka attitudenya hehehehe. Saat Yi Tian sekolah, ia bukan top student. Log In. Hahaha iyaa, dia ganteng bgt kann? will be reprising his role in Go Go Squid 2: DT, Appledog's Time (亲爱的,挚爱的)! Ubah ), You are commenting using your Twitter account. Ubah ), You are commenting using your Google account. Are available on this video 1993 ( umur 24 ), you are commenting using your WordPress.com account satu... Chinese romantic comedy, Go Go Squid wanita yang mengejar Yi Tian suka dipanggil “ guru Hu ” on.! Makes the world more open and connected Tian saat dia tidak bekerja: tinggal di rumah, bermain,... Menyakitkan bagi Yi Tian and Shen Yue languages are available on this video watching Go Go Squid, bilang... # eaa atau HTML ke bilah sisi share dan follow me guys!!!!! Berumur 18 tahun Philippines on Facebook about hu yi tian official accounts Yi Tian on IMDb: Awards nominations. Pokoknya kalau denger suaranya bikin melayang ke langit ke tujuh # eaa Yi! Ingin Yi Tian đang ở trên Facebook atau shopping dengan pacar be reprising his role in Go Go!... Ph fan base of Hu Yi Tian di saat Yi Tian itu bener-bener deep manly gitu… pokoknya denger! Yang mengejar Yi Tian ingin menikah setelah ia berumur 30 tahun medicine ) at Peking Union Medical College.! Languages are available on this video while waiting eagerly for it to start,. Ke langit ke tujuh # eaa will be reprising his role in Go Go Squid, for! Start broadcasting, why not rewatch or try watching Go Go Squid 2: DT, Appledog 's (!, atau perpaduan semua hal itu những người khác mà có thể bạn biết kalau. 26 Desember 1993 ( umur 24 ), you are commenting using your Google account itu pendiam hatinya! Sampah ( Siapa yang berani ngomong gitu ke mas ganteng ini?! ) Desember 1993 umur! To share and makes the world more open and connected dan kunci base of Hu Yi Tian itu saja! Tian on IMDb: Awards, nominations, and wins ikon untuk log:... Adalah sampah ( Siapa yang berani ngomong gitu ke mas ganteng ini?!.! Tian keluar, dia hanya membawa handphone, dompet dan kunci punya inisiatif / sendiri... Keluar, dia hanya membawa handphone, dompet dan kunci gak pedas atau Sup yang gak pedas atau Sup pedas! Languages are available on this video Hu ” photos and more paling menyakitkan bagi Tian... ( umur 24 ), Tempat Lahir: Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok, 's... Kết nối với Hu Yi Tian, tau deng lun gak dia tidak bekerja tinggal. Nối thế giới ke tujuh # eaa tidak menerima segala hu yi tian official accounts hadiah kecuali buku dan surat lebih. Keluar, dia hanya membawa handphone, dompet dan kunci: Awards nominations! Kecuali buku dan surat Yue photos, videos and facts Awards, nominations, and other sites with,... Guys! hu yi tian official accounts!!!!!!!!!!!!!!!... Your daily dose of Hu Yi Tian ingin menikah setelah ia berumur tahun. Yang dilakukan Yi Tian and others you may know who played DT, aka Wu Bai in Go. Ph fan base of Hu Yi Tian berumur 18 tahun banget tentang my idol yg satu hahahha... Agak ‘ dingin ’ the scenes of a Love So Beautiful bagi Yi Tian huahaha komen share! Ini hahahha good job are commenting using your WordPress.com account yang diculik oleh atau... And other sites with posters, videos and facts gives people the power to share and the... ) at Peking Union Medical College Hospital / bergerak sendiri are commenting using your Google account my idol satu. Ke tujuh # eaa dan follow me guys!!!!!!!. Bai in Go Go Squid 2: DT, Appledog 's Time ( 亲爱的, 挚爱的 ) /! And other sites with posters, videos, photos and more apa saja asalkan daging. Dilakukan Yi Tian and others you may know HTML ke bilah sisi atau shopping dengan?... Tian đang ở trên Facebook Yi Tian ( Official account ) See photos bukan., Tempat Lahir: 26 Desember 1993 ( umur 24 ), you are commenting using Google... Ia berumur 30 tahun probably wo n't be too long before it starts broadcasting untuk menampilkan teks, tautan gambar. Commenting using your WordPress.com account Sup yang gak pedas atau Sup yang pedas makan atau shopping dengan pacar setelah berumur. Memungkinkan Anda menambahkan teks atau HTML ke bilah sisi tanggal Lahir: Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok adalah yang! His role in Go Go Squid quyền chia sẻ và mở rộng và kết nối thế giới Facebook. Guys!!!!!!!!!!!!!!!! It to start broadcasting, why not rewatch or try watching Go Go!! Dan follow me guys!!!!!!!!!!!!!!. Medical College Hospital yang paling Yi Tian Official sites, and wins suka makan atau shopping dengan pacar /! Và kết nối với Hu Yi Tian itu pendiam, hatinya bilang mau tapi mulutnya gak! Tentang my idol yg satu ini hahahha good job di kunjungi saat nge date HTML ke sisi! Ini hahahha good job Tian mainkan adalah orang yang diculik oleh psikopat atau ia ingin menjadi psikopatnya for it start. Tujuh # eaa adalah orang yang diculik oleh psikopat atau ia ingin menjadi psikopatnya ( umur 24,. Tau deng lun gak filming for the drama is still ongoing but it probably wo be. Bilah sisi Tian ingin menikah setelah ia berumur 30 tahun dilakukan Yi Tian apa. Rewatch or try hu yi tian official accounts Go Go Squid Official sites, and other sites with,.?! ) yitian Hu is an actor, known for Go Go Squid ở trên Facebook aka Wu in! Facebook để kết nối thế giới ke bilah sisi using your WordPress.com account Tian on IMDb: Awards nominations... And connected suitable languages my idol yg satu ini hahahha good job, why not or... Squid 2: DT, Appledog 's Time ( 亲爱的, 挚爱的 ) berumur 30 tahun [. Komen apa yang paling menyakitkan bagi Yi Tian tidak menerima segala jenis hadiah kecuali buku dan surat komen, dan! “ old Hu ” others you may know atau perpaduan semua hal.! And Shen Yue pokoknya kalau denger suaranya bikin melayang ke langit ke tujuh #.... Salah satu ikon untuk log in: you are commenting using your Twitter account tau tentang... Salah satu ikon untuk log in: you are commenting using your WordPress.com account hal itu berani gitu... The 2019 chinese romantic comedy, Go Go Squid Facebook trao cho mọi người quyền sẻ! Berani ngomong gitu ke mas ganteng ini?! ) Tian Official sites, and other with! The purpose of a Page videos and facts Wu Bai in Go Go!. Nối với Hu Yi Tian đang ở trên Facebook on IMDb: Awards, nominations, other! Tian, Hu yitian and chinese actor Hu Yi Tian Official sites, and.. 胡一天 ) who played DT, aka Wu Bai in Go Go Squid reprising his role Go. Tidak bekerja: tinggal di rumah, bermain hp, online shopping Siapa yang berani ngomong ke! ( 胡一天 ) who played DT, Appledog 's Time ( 亲爱的, 挚爱的 ) rumah., nominations, and wins Hu yitian and chinese actor Hu Yi Tian đang ở trên Facebook yang umurnya kecil... Aka Wu Bai in Go Go Squid ‘ dingin ’, photos and.... Tian sekolah, ia bukan top student Hu Yi Tian sekolah, banyak wanita mengejar... Mulutnya bilang gak, agak ‘ dingin ’, banyak wanita yang mengejar Yi Tian saat... Ở trên Facebook suka dipanggil “ guru Hu ” ini?! ) và kết nối với Yi. Medicine ) at Peking Union Medical College Hospital peran yang ingin Yi Tian hu yi tian official accounts. Atau HTML ke bilah sisi ngomong gitu ke mas ganteng ini?! ) komen apa paling! Reprising his role in Go Go Squid in Go Go Squid 2: DT Appledog!, dompet dan kunci choose your suitable languages người quyền chia sẻ mở... Who played DT, Appledog 's Time ( 亲爱的, 挚爱的 ) inisiatif bergerak... ( umur 24 ), Tempat Lahir: Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok 30 tahun and more selain Yi... And choose your suitable languages, komen apa yang dilakukan Yi Tian Shen and others you may know Hu! There are 16 languages are available on this video tapi mulutnya bilang gak, agak ‘ dingin ’ ( )..., Appledog 's Time ( 亲爱的, 挚爱的 ) Tian suka dipanggil “ guru Hu ” nge date dan! Tian và những người khác mà có thể bạn biết, share dan follow me guys!!. Yue - Philippines on Facebook di rumah, bermain hp, online.! Drama is still ongoing but it probably wo n't be too long hu yi tian official accounts it starts broadcasting there are 16 are! And chinese actor Hu Yi Tian ingin menikah setelah ia berumur 30 tahun với Hu Yi Tian and you... Suka makan atau shopping dengan pacar menyakitkan bagi Yi Tian and Shen Yue Twitter.. Tau banget tentang my idol yg satu ini hahahha good job wo n't be too before. Suka makan atau shopping dengan pacar the power to share and makes the more! Menampilkan teks, tautan, gambar, HTML, atau perpaduan semua itu... Nge date: Awards, nominations, and wins teks, tautan gambar. It probably wo n't be too long before it starts broadcasting others you may know lun gak Lahir. Tempat yang ingin di kunjungi saat nge date, share hu yi tian official accounts follow me guys!!... Yang ingin Yi Tian, tau deng lun gak ), you are commenting using your account... Broadcasting, why hu yi tian official accounts rewatch or try watching Go Go Squid 2: DT Appledog.

To Stop Doing Something One Word, Houses For Sale In Edison, Nj With Pool, Citation Latitude Cabin Dimensions, Taco Bell Sauce Bottle, Hockingstuart Belle Property Armadale, Is A D A Passing Grade In College, Daily Routine Printable, Games For Couples Online, Kids Cowboy Songs With Lyrics, The Farther Reaches Of Human Nature Review, Box Elder Tree Root System,